Един от асистентите на Красимир Балъков в националния отбор - Станислав

...
Един от асистентите на Красимир Балъков в националния отбор - Станислав
Коментари Харесай

Помощник на Балъков ще опита да вкара "Лудогорец" в групите на Лига Европа

Един от асистентите на Красимир Балъков в националния тим - Станислав Генчев, ще се нагърби със задачата да води " Лудогорец " във значимия реванш срещу " Марибор " от плейофите за влизане в груповата фаза на Лига Европа. Мачът в Словения е в четвъртък, а разградчани се нуждаят от победа или голово тъждество, с цел да изпълнят задачата си най-малко тази есен - попадане в групите на втория по мощ европейски клубен шампионат. Първият мач в България приключи 0:0.

Генчев от началото на сезона бе в екипа и на Стойчо Стоев в " Лудогорец ", а в Словения ще му оказва помощ различен от асистентите - отговорникът за вратарите Здравко Здравков. Самият Стоев бе стремително уволнен след второто нулево тъждество на разградчани в границите на 3 дни - със " Славия " от VII кръг на шампионата. Собствениците на клуба Кирил и Георги Домусчиеви са взели решението веднага след края на мача, като наставникът даже и не приказва. Стори го изпълнителният началник на клуба Ангел Петричев, който първо оповести уволнението. " Собствениците не са удовлетворени от игровия образ на " Лудогорец ", бяха взети доста нови попълнения. Станахме на косъм първенци, задачата беше да се повдигне качеството на тима, качеството на игра. Към този миг това не се получава и сме принудени да вземем ограничения. Убедени сме, че футболистите ни са много съществено качество, имаме много високи цели и не можем да се задоволяваме с играта, която виждаме в последните мачове ", сподели Петричев пред " Диема спорт ".

Веднага е почнало търсенето и на нов треньор. За момента се сочат като разновидности български треньори - някогашният ментор на " Ботев " (Пд) Николай Киров, настоящитe на " Берое " Александър Томаш и на " Черно море " - Илиан Илиев. Заговори се и за връщането на Димитър Димитров-Херо, който обаче още не е изчистил връзките си с някогашния си клуб " Иртиш ". Петричев се ограничи все още да разяснява, че се разискват разнообразни имена, само че не са почнали истински договаряния.

От " Лудогорец " също по този начин благодариха на Стоев и му пожелаха бъдещи триумфи. За него остана утешението, че при втория си престой като ментор на отбора завоюва купа и суперкупа. За уволнението му обаче натежаха четирите загуби и 10 равенства в 28 мача, както и неосъщественото предпочитание на братя Домусчиеви още веднъж да видят " Лудогорец " да господства на терена с атрактивен нападателен футбол.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР